Wat is er allemaal inclusief bij de huurauto?

Gewijzigd op 17 Aug 2023

Bij jouw reis is voor de gehele periode een huurauto klasse Small inbegrepen*. Deze auto haal jij op- en lever jij weer af op de luchthaven. Wat is nog meer inclusief? 
  • Ongelimiteerd aantal kilometers
  • Standaard extra WA-verzekering van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem en dakschade
  • Airconditioning
  • 24/7 bereikbaarheid van het noodnummer van Sunny Cars
*Een huurauto klasse Small met complete verzekeringsdekking is standaard geselecteerd voor jouw vakantie. Na boeking controleren wij of de gekozen auto beschikbaar is. Wanneer de gekozen auto niet beschikbaar is, proberen wij een passend alternatief aan te bieden. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er geen huurauto meer beschikbaar is. In beide gevallen nemen wij contact met je op om de opties te bespreken. Je hebt de mogelijkheid om de huurauto op aanvraag te upgraden. Mocht deze onverhoopt niet beschikbaar zijn dan gaan wij binnen de mogelijkheden van onze autohuurpartner Sunny Cars op zoek naar een passend alternatief, waarvan de eventuele meerkosten voor eigen rekening zijn. Mocht er geen passend alternatief gevonden worden of voldoet het alternatief niet aan jouw wensen dan heb je de mogelijkheid om de gekozen huurauto tot 1 werkdag voor vertrek kosteloos te annuleren.

Ter plaatse betaal jij eventuele extra services of accessoires, zoals een baby- of kinderstoeltje, aan de lokale partners.

Wellicht probeert de verhuurder jou bij het afhalen van de huurauto nog een extra verzekering aan te bieden. Deze kan jij resoluut afwijzen. De huurauto die wij via Sunny Cars voor jou laten klaarzetten, is altijd all-in verzekerd. Controleer voordat jij vertrekt goed welke schade de auto eventueel al heeft en leg dit vast samen met de verhuurder.

De lokale wagenparkaanbieder vraagt ook een verplichte waarborg: jij krijgt immers een object mee dat een behoorlijke waarde vertegenwoordigt. De borg is voor hem een garantie bij eventuele schade, diefstal, fraude of nalatigheid. Hoe hoog de waarborg is, hangt af van de lokale partner. Het bedrag staat altijd duidelijk vermeld in de huurvoorwaarden. Om de borg te betalen, is een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder verplicht.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren

Vragen over hetzelfde onderwerp

Gerelateerde vragen

Heb jij jouw antwoord niet gevonden?

WhatsApp of bel ons!

WhatsApp ons op het nummer +31102700820. Je kunt ons op hetzelfde nummer ook bellen, houd dan rekening met langere wachttijden.


Openingstijden:

maandag-vrijdag: 09:00-18:00

zaterdag: 10:00-17:00

zondag: gesloten


Bekijk afwijkende openingstijden

Social Media

Stel jouw vraag via een DM op onze socials en wij beantwoorden jouw bericht tijdens de openingstijden:


maandag-vrijdag: 09:00-18:00

zaterdag: 10:00-17:00

zondag: gesloten


Bekijk afwijkende openingstijden

Stuur ons een mail

Je helpt ons om jouw mail te sturen via ons contactformulier. Houd rekening met enkele dagen verwerkingstijd, afhankelijk van de drukte.