Kan ik mijn huurauto buiten kantoortijden ophalen en inleveren?

Gewijzigd op 22 May 2024

De autoverhuurder houdt jouw vluchttijden in de gaten en zorgt dat er altijd iemand aanwezig is wanneer je aankomt, ook wanneer je aankomt buiten openingstijden.


Heeft jouw vlucht vertraging en haal je daarom later de auto op? Wanneer je vluchten bij ons hebt geboekt, kan de lokale autoverhuurder het zien als er vertraging is. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Heb je meer dan 2 uur vertraging? Dan is het verstandig om telefonisch contact op te nemen met het noodnummer van Sunny Cars. Dit noodnummer kun je rechts bovenaan terugvinden in het groene vak op de autohuurvoucher.


Het inleveren buiten openingstijden is vaak geen probleem. In veel gevallen gaat het inleveren buiten openingstijden via een Keybox. Je parkeert de huurauto dan op de parkeerplaats van de verhuurder en legt de sleutels in een beveiligde brievenbus. Mocht jouw huurauto volgens de autohuurvoucher ingeleverd moeten worden buiten kantoortijden dan staat er vermeld wat je in dit soort gevallen moet doen. Staat dit er niet? Neem dan contact met ons op via info@elizawashere.nl.


Het kan voorkomen dat er extra kosten in rekening gebracht worden door de verhuurder wanneer je jouw huurauto ophaalt of inlevert buiten de reguliere openingstijden. Deze kosten worden door Eliza was here vergoedt. Bewaar het bonnetje of jouw afschrift en neem contact met ons op om deze kosten te declareren door een e-mail te sturen naar jouwervaring@elizawashere.nl.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren

Vragen over hetzelfde onderwerp

Gerelateerde vragen

Heb jij jouw antwoord niet gevonden?

WhatsApp of bel ons!

WhatsApp ons op het nummer +31102700820. Je kunt ons op hetzelfde nummer ook bellen, houd dan rekening met langere wachttijden.


Openingstijden:

maandag-vrijdag: 09:00-18:00

zaterdag: 10:00-17:00

zondag: gesloten


Bekijk afwijkende openingstijden

Social Media

Stel jouw vraag via een DM op onze socials en wij beantwoorden jouw bericht tijdens de openingstijden:


maandag-vrijdag: 09:00-18:00

zaterdag: 10:00-17:00

zondag: gesloten


Bekijk afwijkende openingstijden

Stuur ons een mail

Je helpt ons om jouw mail te sturen via ons contactformulier. Houd rekening met enkele dagen verwerkingstijd, afhankelijk van de drukte.