Welke huurauto is inclusief?

Gewijzigd op 25 Jun 2024

Een huurauto klasse Small met complete verzekeringsdekking is standaard geselecteerd voor jouw vakantie. Houd er rekening mee dat het aanbod tijdens het online boekingsproces of in een offerte die wij jou handmatig sturen, op basis van de huidige beschikbaarheid wordt aangeboden en de prijs fluctuerend is. Het kan voorkomen dat de prijs, de lokale autoverhuurder en de beschikbaarheid wijzigen wanneer je overgaat tot een definitieve boeking. De huurvoorwaarden kunnen verschillen per lokale verhuurder.


Na boeking controleren wij of de gekozen auto beschikbaar is. Wanneer de gekozen auto niet beschikbaar is, proberen wij een passend alternatief aan te bieden. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er geen huurauto meer beschikbaar is. In beide gevallen nemen wij contact met je op om de opties te bespreken. Je hebt de mogelijkheid om de huurauto op aanvraag te upgraden. Mocht deze onverhoopt niet beschikbaar zijn dan gaan wij binnen de mogelijkheden van onze autohuurpartner Sunny Cars op zoek naar een passend alternatief, waarvan de eventuele meerkosten voor eigen rekening zijn. Mocht er geen passend alternatief gevonden worden of voldoet het alternatief niet aan jouw wensen dan heb je de mogelijkheid om de gekozen huurauto tot 1 werkdag voor vertrek kosteloos te annuleren.


Ter plaatse betaal jij eventuele extra services of accessoires, zoals een baby- of kinderstoeltje, aan de lokale partners.


Reizen met meer dan vier personen

Ga jij met vier of meer familieleden of vrienden op vakantie? Het is dan aan te raden om in ieder geval een upgrade te selecteren of om een extra auto te huren. Jij kan de auto upgrade selecteren in de tweede stap van het boekingsproces. Dit is altijd op aanvraag. Alleen wanneer de huurauto voldoende gordels heeft voor het aantal passagiers, zijn alle inzittende verzekerd. Vanaf de klasse Economy worden 5 gordels gegarandeerd.


Wil jij graag een extra auto boeken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.


Sterkere motor voor jouw bestemming

Het kan zijn dat jouw bestemming veel bergen heeft, waardoor de auto van de kleinste categorie geen sterke motor heeft. Dan raden wij jou aan in de boekingsstappen een upgrade van de auto te doen voor een sterkere motor. Dit is het geval op Madeira, sommige Griekse en Spaanse eilanden en in de bergen van Andalusië.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren

Vragen over hetzelfde onderwerp

Gerelateerde vragen

Heb jij jouw antwoord niet gevonden?

WhatsApp of bel ons!

WhatsApp ons op het nummer +31102700820. Je kunt ons op hetzelfde nummer ook bellen, houd dan rekening met langere wachttijden.


Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 09:00-18:00

Zaterdag: 10:00-17:00

Zondag: gesloten


Bekijk afwijkende openingstijden

Social Media

Stel jouw vraag via een DM op onze socials en tijdens openingstijden beantwoorden wij jouw bericht.


Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 09:00-18:00

Zaterdag: 10:00-17:00

Zondag: gesloten


Bekijk afwijkende openingstijden

Stuur ons een mail

Je helpt ons om jouw mail te sturen via ons contactformulier. Houd rekening met enkele dagen verwerkingstijd, afhankelijk van de drukte.